Aftenkort
Serveres fra kl.17.30 - 21.00
Serveret med syltede rødløg, spån af Vesterhavs ost, syltet endive salat samt grønkålschips.
Langtidsbagt sæsonaktuel fisk med agurkecreme og frisk dild.
3 pandestegte rødspættefileter med håndpillede rejer, dampet fisk, røget laks, friske asparges, og hjemmelavet thousand island dressing.
Mør flammegrillet steak af dansk kalvefilet. Serveres med whiskeysauce, årstidens grønt og dagens kartoffel.
Mør flammegrillet steak af oksemørbrad. Serveres med hjemmelavet bearnaise, rustikke pommes og årstidens grønt.
Burger med tomatchutney, syltede rødløg, agurkesalat.
Serveres med rustikke pommes og aioli.
Tilvalg:
- ost...+10,-
- bacon...+10,-
Sprøde stykker af frisk fisk. Serveres med rustikke pommes og tartar sauce.
Grillede Squach (Vegetarisk)...185,-
Grillet Squach serveret med chutney, grønt og kartoffel.
DESSERT
Se desserten fra sæsonmenu .
tilsmagt m/kanel, citron .
Serveres med is og ristet mandel.
Spørg betjeningen.
BØRNERETTER
Pandestegt rødspættefilet. Serveres med bidegrønt, pommes og remoulade.
Serveres med bidegrønt, pommes og remoulade.
Steak af kalvefilet. Serveres med bidegrønt, pommes og remoulade.
NB! Børneretter serveres kun til børn under 12 år.