Aftenkort
Serveres fra kl.17.30 - 21.00
Serveret med syltede rødløg, spån af Vesterhavs ost, samt kapers .
Mild ost indbagt i Seranoskinke med orange honning på sprød salat.
Spørg betjeningen for variant.
3 pandestegte rødspættefileter med håndpillede rejer, dampet fisk, røget laks, friske asparges, og hjemmelavet thousand island dressing.
Mør flammegrillet steak af dansk kalvefilet toppet med marinerede rejer, serveres med sauce bordelaise, årstidens grønt og dagens kartoffel.
Mør flammegrillet steak af oksemørbrad. Serveres med hjemmelavet bearnaise, rustikke pommes og årstidens grønt.
Burger med tomatchutney, syltede rødløg, agurkesalat.
Serveres med rustikke pommes og aioli.
Tilvalg:
- ost...+10,-
- bacon...+10,-
Sprøde stykker af frisk fisk. Serveres med rustikke pommes og tartar sauce.
DESSERT
Fragilite med ristede mandler og is.
Se desserten fra sæsonmenu .
Lækker iskombination med Espresso og whisky is tilsmagt med honning og vanilje, toppet med flødeskum.
Spørg betjeningen.
RETTER TIL BØRN
Pandestegt rødspættefilet. Serveres med bidegrønt, pommes og remoulade.
Børneburger...85,-
Serveres med bidegrønt, pommes og remoulade.
Steak af kalvefilet. Serveres med bidegrønt, pommes og remoulade.
NB! Børneretter serveres kun til børn under 12 år.