Serveres fra kl.11.30 - 16.00
FISK
Sprød frisk fisk i øldej. Serveres med rustikke pommes og tartar sauce.
Stegte sild marineret i tomatlage - kartoffel med urtemayo, bacon og sylt.
2 pandestegte rødspættefileter med håndpillede rejer, friske asparges, og hjemmelavet thousand island dressing.
3 pandestegte rødspættefileter med håndpillede rejer, dampet fisk, røget laks, friske asparges, og hjemmelavet thousand island dressing.
KØD & VEGETAR
Frokoststeak...199,-
Steak af kalvefilet med rustikke pommes, hjemmerørt kryddersmør, salat og aioli.
Burger med tomatchutney, syltede rødløg, agurkesalat. Serveres med rustikke pommes og aioli.
Tilvalg:
- ost...+10,-
- bacon...+10,-
Æggekage af danske æg med bacon. Serveres med rødbeder, rugbrød og smør.
Serveres med tomatchutney, salat og brød.
DESSERT
Serveret med sødt og sprødt tilbehør.
Spørg betjeningen.
BØRNERETTER
Serveres med bidegrønt, pommes og remoulade.
Pandestegt rødspættefilet.
100 gr. hakkebøf af okse.
100 gr. Steak af kalvefilet.
Børneretter serveres kun til børn under 12 år.